7 eenvoudige manieren om een ​​kleine badkamer te verfraaien zonder deze te verbouwen

Uncategorized

Niet in staat zijn om de badkamer van je dromen te creëren omdat je in een huurwoning woont of het je niet kunt veroorloven om het te renoveren, is oneerlijk. Het is tenslotte jouw huis en je zou elke vierkante centimeter moeten kunnen verbeteren. Met deze haalbare ideeën kunt u het lelijke loskoppelen zonder het te verbouwen.

  1. Voeg unieke (en goedkope!) vloeren toe

Heeft uw badkamervloer betere dagen gekend? Schil en plak tegels zal het vernieuwen. Ter info, de verwijderbare zijn perfect voor huurders omdat ze gemakkelijk op te tillen zijn met de hitte van een föhn.

De kwijlwaardige badkamervloer die hier wordt gedeeld, is van Monica Mangin, de blogger achter East Coast Creative. Ze gebruikte twee contrasterende stijlen van peel-and-stick vloeren om deze unieke look te creëren die op Lowes te zien is.

  1. Upgrade je toiletgreep

Courtney en Brent van Gray House Studio hebben hun badkamer bijgewerkt met met olie ingewreven bronzen armaturen en hardware. Toen stak de chromen handgreep van zijn standaard toilet uit als een zere duim. Met een paar lagen verf was het probleem verholpen. Ze zeggen dat het de finishing touch was die de dure nieuwe look van hun badkamer afmaakte.

  1. Planten toevoegen

Niets fleurt een saaie badkamer zo op als planten. Ze voegen niet alleen prachtige kleuraccenten toe, maar ze verfrissen ook de muffe lucht en verheffen de verwelkte geest.

Voor de duidelijkheid: planten die gedijen in een typische badkameromgeving zoeken vocht en warmte. Heb je een bruine duim? Probeer deze onderhoudsarme schoonheden: spinplant, schoonmoedertong en aspidistra.

Interieurontwerper Orlando Soria creëerde vier verschillende looks voor de speelse badkamer hierboven. Een interessant feit is dat ze allemaal gebaseerd zijn op verschillende geuren van Method’s schuimende body washes.

  1. Voeg een teruggewonnen houten muur toe

Ooit vereiste het maken van een houten muur van een schuur enorm elektrisch gereedschap zoals een lintzaag. Nu kunnen decorminnende kleine ruimtebewoners die geen ruimte hebben om met de spreekwoordelijke kat te zwaaien, om nog maar te zwijgen van DIY, snel een houten accentmuur creëren dankzij Stikwood. Ze maken schil- en plakplanken van duurzame houtbronnen. De badkamermuur die hier wordt gedeeld, maakt gebruik van planken uit hun Reclaimed Sierra Silver-collectie.

  1. Voeg een Peel-and-Stick Backsplash toe

Heb je een hekel aan je badkamer backsplash? Bedek het lelijke vervolgens met hitte- en vochtbestendige tegels. Twee bedrijven zijn goed: The Smart Tiles en Tic Tac Tiles. Om te installeren, eenvoudig aanbrengen op een schoon, droog oppervlak. Wanneer het tijd is om te verwijderen, verwarm dan met een föhn. De tegels die in deze afbeelding verschijnen, zijn van de Hexago-stijl van The Smart Tiles. Als u op zoek bent naar Badkamer Materiaal, kijk dan op de site.

  1. Gebruik verwijderbare achtergrond

Deze levendige badkamer van Suburban Faux Pas ging van eenvoudig naar Pinterest-waardig door simpelweg verwijderbaar behang toe te voegen. Muren kunnen een glamoureuze nieuwe look krijgen door gebruik te maken van patronen zoals Dalmatian Dots van Spoonflower. Nieuwe kastknoppen en een prachtige gouden kraan kunnen ook een ijdelheid van bouwkwaliteit opfleuren.

  1. Voeg een Peel and Stick-spiegellijst toe

Cheryle’s badkamer had een frameloze spiegel. Om het te repareren, voegde hij een Peel and Stick-frame van MirrorMate toe en versierde het vervolgens met een prachtig opengewerkt paneel van O’verlays. Deze laatste is de patroonstrook die hier wordt getoond. Het is een goedkope manier om het grootste deel van je interieur virtueel bij te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *