Coronavirus en onze taken

Uncategorized

Coronavirus is een grote familie van virussen die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van ziekten bij dieren en mensen. Veel mensen noemen het Coronavirus COVID-19, wat niet bepaald een afkorting is. Zoals gedetailleerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), is COVID-19 een recente ziekte die wordt veroorzaakt door het Coronavirus en het begon in december 2019 vanuit China. Tegen het einde van de eerste week van april 2020 had de ziekte of pandemie zich verspreid over meer dan 200 landen over de hele wereld. Geïnfecteerde mensen krijgen verkoudheid, hoesten, koorts, verstopte neus, loopneus, pijn en pijn, terwijl sommige anderen deze symptomen aanvankelijk niet vertonen, waardoor de ziekte zich zelfs in een grotere snelheid verspreidt. Aangezien er voor COVID-19 geen medicatie beschikbaar is, is Social Distance de enige beschikbare preventieve maatregel om de verspreiding van deze ziekte te stoppen. Alle regeringen van het land en de deelstaat richten zich op het bewaren van sociale afstand en contact. Nu is in sommige landen opgemerkt dat veel mensen de voorschriften van de regering volgen. en sommigen van hen niet. Dit artikel is bedoeld voor al die burgers die echt om hun gezin en land geven.

Social distancing:

Zoals vermeld door de WHO, is er geen vaccin en medicijn beschikbaar voor de ziekte. Dus moeten geïnfecteerde mensen behandeling en ondersteunende zorg krijgen voor de symptomen. Mogelijke vaccins en medicijnen worden nu getest (tegen de eerste week van april 2020). Nu is de vraag hoe u een infectie kunt stoppen? Het is heel duidelijk dat het bewaren van afstand en contact de enige manier is.

Plichten en verantwoordelijkheden van de burger tijdens de coronaviruspandemie:

Omdat het duidelijk is dat sociale distantiëring de enige optie is, richten alle regeringen zich op lock-down en shutdowns om infectie en contact met de gemeenschap te verminderen. Mensen mogen een bepaalde tijd niet naar buiten komen om contact en infectie te voorkomen. Omdat ze beschaafd zijn, moeten alle burgers de noodsituatie begrijpen en alert zijn. Hier hebben we enkele van de belangrijke verantwoordelijkheden die moeten worden gevolgd.

ben je op zoek naar een testkit voor het coronavirus, ga dan naar Corona Sneltest

Verspreid geen geruchten over de verspreiding, statistieken, medicijnen, patiënten, enz.
Voorkom misbruik van sociale media om onnodige paniek te zaaien
Koop geen etenswaren en andere kruidenierswaren in bulk. Laat wat ook over voor anderen.
Koop geen ontsmettingsmiddelen en andere handwasvloeistoffen in bulk. Koop het juiste bedrag dat nodig is voor uw gezin.
Volg de adviezen van govt.
Draag een masker als u symptomen heeft en blijf geïsoleerd om contact te vermijden.
Reis niet tijdens het vergrendelen of afsluiten.
Vermijd bijeenkomsten en vergaderingen. Begin thuis te werken.
Als u vanuit het buitenland of vanuit een andere staat bent gereisd, houd uzelf dan geïsoleerd.
Als u naar buiten gaat voor essentiële behoeften, draag dan een masker en houd een afstand van 1 meter (3 voet) van mensen aan.
Afgezien van deze taken, moet u begrijpen dat lock-down of shout down de administratie niets oplevert. Het is alleen om de burgers weg te houden van een dergelijke ziekte die geen medicijn heeft. Het is dus raadzaam om de regels te gehoorzamen en thuis te blijven.

ben je op zoek naar een testkit voor het coronavirus, ga dan naar Corona Sneltest

Leave a Reply

Your email address will not be published.