Diamond Painting Moet gereedschappen en hun gebruik hebben

Uncategorized

Hoewel de meeste diamond painting sets worden geleverd met de basis van applicatorgereedschap, was en diamanttray, zijn er andere gereedschappen en accessoires die het waard zijn om aan je verzameling toe te voegen. Als u geïnteresseerd bent om uw diamond painting ervaring op te waarderen naar een professionele status, raden wij u aan de investering te doen. We laten je ook precies zien waar we deze tools gemakkelijk en goedkoop kunnen vinden als je tot het einde leest. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn zes gereedschappen die elke serieuze diamantschilder zou moeten hebben.

Diamond Painting Pennen:

Diamond Painting Sets worden meestal geleverd met het standaard applicatorgereedschap voor het aanbrengen van edelstenen op uw canvas. Velen vinden deze tool echter te zwak en/of te klein. Dit kan vaak handkrampen veroorzaken, vooral bij langdurig werken. Meer comfortabele opties zijn onder meer de dubbelzijdige premium wax-diamantpen van Paint with Diamonds, hun wax-diamantenpenkiezer of hun cartoondiamantpen om te schilderen. Gooi het eenvoudige en vaak oncomfortabele handvat van je oude diamond painting gereedschap weg en kies in plaats daarvan voor een van de volgende drie pennen.

Dubbelzijdige diamanten pen:

Dit gereedschap met brede greep heeft een verwijderbare gele waskegel voor het gemakkelijk en snel oppakken van diamanten, omdat u uw pen niet constant in was hoeft te deppen. Voor meer precisie bij het plaatsen van je edelstenen, gebruik je gewoon het andere uiteinde van het gereedschap en ga je zoals gewoonlijk door met het aanbrengen van was. Last but not least heeft deze dual-sided diamond pen een hip, met diamanten omzoomd interieur.

Wax diamanten Pen Picker Tool:

Deze waxpen van 9 inch is gemakkelijk te gebruiken, verwijder gewoon de lagen om te beginnen met het oppakken en aanbrengen van uw diamanten. Dit hulpmiddel is vooral handig als u het beu bent om uw oude diamanten pen steeds opnieuw in het aankleedkussen te dompelen.

Schilderen Pals Cartoon Diamond Pen:

Deze easy-grip pen heeft een precisiepunt die speciaal is ontworpen voor de diamantvorm waarmee u het liefst werkt, vierkant of rond. En met een schattige schildervriend die de bovenkant van deze diamanten pen siert, heb je je eigen diamond painting buddy om je gezelschap te houden.

Diamond Painting LightBox:

Fleur je diamond painting op met deze ultradunne lichtbak van Paint with Diamonds. Deze tool is een geweldige aanvulling op je diamond painting opstelling en maakt het gemakkelijk om symbolen op het canvas te vinden, vooral wanneer het gebied donker van kleur is of de letters/tekens op elkaar lijken. Door uw ontwerp te verlichten, kunt u ervoor zorgen dat uw diamanten perfect uitgelijnd zijn op het canvas met behulp van een lichtbak. Al met al zal deze tool een wereld van verschil maken in termen van duidelijkheid en precisie.

Diamond Painting Opbergdoos:

Besteed minder tijd aan het zoeken naar de edelsteenkleur die je nodig hebt en meer tijd aan het maken van je meesterwerk met de opbergdoos Schilderen met diamanten. Uiterst handig voor het opbergen en ordenen van uw diamanten, deze opbergdoos heeft achtentwintig afzonderlijke compartimenten. Deze opbergdoos valt ook uiteen in zeven opbergstroken met vier sleuven voor het eenvoudig sorteren en labelen van uw diamantcollectie. Voeg een opbergdoos toe aan je verzameling diamond painting benodigdheden en maak je nooit meer zorgen dat je je edelstenen kwijtraakt.

Alles-in-één diamond painting Toolbox:

De honderdveertig-delige gereedschapsset van Schilderen met diamanten heeft het allemaal. Met een breed scala aan gereedschappen en accessoires is deze jumbo gereedschapskist ruim genoeg om al je diamond painting benodigdheden in op te bergen. Deze kit bevat vier diamanten applicatorpennen, vijftig waxpads, twee plastic clips, vier diamanttrays, twee pincetten, een diamantpen met oplichtende punt, vijftien opbergcontainers, twintig Ziplock-zakjes en honderdtwintig genummerde stickers. De diamanten applicatorpennen hebben een klein rubberen kussentje voor een comfortabele grip, en het is altijd goed om een ​​extra pen te hebben… of drie. Over extra benodigdheden gesproken, met vijftig pads wax kom je nooit op. De kunststof klemmen zijn essentieel om je canvas tijdens het werk aan je tafel te bevestigen. Ook de diamanttrays en pincetten zijn leuke toevoegingen om te maken in je diamond painting proces. De diamanten gloeistift is ook een winnaar, omdat hij een klein lampje aan de punt van de pen heeft dat wordt geactiveerd wanneer erop wordt gedrukt, zodat u uw diamanten nauwkeurig op het canvas kunt plaatsen. Ten slotte zijn individuele opslagcontainers, Ziploc-zakjes en genummerde stickers allemaal uiterst handig voor het veiligstellen en organiseren van uw diamanten. Of je nu reservegereedschap wilt inslaan of nieuwe accessoires wilt toevoegen aan je diamond painting collectie, deze gereedschapsset is een geweldige optie.

Diamant scheidingshulpmiddel:

Vaker wel dan niet, komen de edelstenen die we gebruiken voor onze diamond paintings vast te zitten in klonten als gevolg van statische elektriciteit. Dan kan het proces van het scheiden van deze diamanten extreem vervelend en behoorlijk lastig zijn. Easy Whim heeft echter een eenvoudige oplossing gevonden voor diamantschilders die hulp nodig hebben, hun draagbare USB-waterflesbevochtiger. Deze luchtbevochtiger is het perfecte hulpmiddel voor het scheiden van diamanten omdat de kleine waterdeeltjes in de vochtige lucht helpen om de elektrostatische lading zeer snel op te lossen. In wezen doet de Easy Whim-luchtbevochtiger uitstekend werk bij het voorkomen en verwijderen van de statische elektriciteit die uw diamanten aantast.

 

Hoe gebruik je diamond painting gereedschappen?

Als u weet hoe u diamantgereedschappen moet gebruiken, wordt het hele proces een stuk leuker en ontspannender. Er zijn verschillende soorten diamond painting gereedschappen en accessoires die je kunnen helpen bij het uitproberen van verschillende technieken. Een typische diamond painting gereedschapsset heeft opslagcapaciteit voor verschillende uitrustingsstukken. In dit artikel gaan we enkele veelvoorkomende gereedschappen diamond painting bespreken en hoe ze te gebruiken.

Hier vindt u alles wat u moet weten over het gebruik van de beste voor het diamond painting gereedschappen. De eerste stap is het voorbereiden van uw werkgebied. Plak vervolgens de masking tape op je werkblad. Als je wilt, kun je een patroon op het werkoppervlak maken door een dunne laag lijm op deze tape aan te brengen. Plak vervolgens de tape op het oppervlak. Zorg ervoor dat je ten minste twee stukjes plakband bij de hand hebt om ongelukken te voorkomen wanneer je aan je meesterwerk werkt.

Diamond Painting Afplakband:

Het belangrijkste doel van het gebruik van afplaktape is om gebieden rond uw werkgebied te beschermen tegen ongewenste verftoepassingen of vegen. Het kan ook worden gebruikt voor veiligheidsdoeleinden, zoals het beschermen van uw vingers tegen de verf. Maskeertape is het beste hulpmiddel voor beginners, omdat het je werk efficiënt en een fluitje van een cent kan maken.

snijgereedschap:

Een snijgereedschap is nodig omdat je in een fijn lijnenpatroon op het diamond painting oppervlak moet snijden. U kunt hiervoor ook een klein paar platte schroevendraaiers of een mes gebruiken. Het is belangrijk dat u uw afplakband niet beschadigt of afslijt tijdens het snijden naar het gewenste patroon. Veiligheid eerst!

Rol:

Om de diamanten aan te drukken of om het schilderij veilig te houden, kun je een roller gebruiken en het zal de klus redelijk goed op een gelijkmatige manier klaren.

Lijm pistool:

Bij het aanbrengen van een grote hoeveelheid verf in één keer moet een lijmpistool worden gebruikt. Zorg ervoor dat u alle losse stukjes afplakband verwijdert voordat u de verf aanbrengt. Het belangrijkste doel van het gebruik van een lijmpistool is om het oppervlak stevig te maken.

Lijmstiften:

U kunt lijmstiften gebruiken om kleine gebieden te schilderen die weinig verf nodig hebben. Kies een kleine lijmstift voor gedetailleerd werk en grote lijmstiften voor grote oppervlakken, zoals achtergrond en lucht.

Canvas:

Als je de afplaktape op canvas gaat gebruiken, is het handiger om een ​​speciale verfroller te gebruiken. Als je wilt, kun je ook een standaardroller gebruiken door de gewenste breedte van je canvas uit te tekenen en vervolgens uit te dunnen met water.

Kwast:

Je hebt een fijn penseel nodig om de verf op kleine plekken aan te brengen. De beste resultaten kunnen worden bereikt als u textielverf in latex- of penseelstijl gebruikt. Zorg ervoor dat u uw ogen beschermt tijdens het gebruik van de borstel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *