Het geheim om je perfecte parfum te vinden

Uncategorized

Als je van plan bent parfum te gaan dragen, dan is dat de belangrijkste beslissing die je moet nemen. De geur van je parfum weerspiegelt je persoonlijkheid, stemming en het soort mensen dat je wilt aantrekken.

Hier zijn de stappen die u zullen helpen om uw perfecte parfum te vinden:

Kies je huidtype

Er zijn verschillende huidtypes, elk type heeft zijn eigen reactie op de parfums. Als je een droge huid hebt, zal de geur van het parfum je huid droog maken. Maar als je een vette huid hebt, zal de geur je huid vettig maken.

 Kies je huidskleur

Voordat u een bepaald parfum kiest, is het beter om uw huidskleur te controleren. Kies een parfum dat bij je huidskleur past, als je een lichte huid hebt, dan zijn de lichte geuren het beste voor jou. Maar als je een donkere huid hebt, zullen de donkere geuren goed voor je werken.

Kies je stemming

De geur van het parfum zal veranderen wanneer je een andere stemming voelt. Je voelt bijvoorbeeld stress, woede, geluk, enz. Kies een parfumeries die bij je stemming past.

Kies je stijl

Een parfum dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Je kunt kiezen voor een klassiek parfum of een gedurfde.

Kies je lichaamstype

Kies een parfum dat bij jouw lichaamstype past. Als u bijvoorbeeld een lang persoon bent, kunt u een parfum dragen dat bij uw lengte past. Maar als je een tenger lichaam hebt, is het beter om een ​​parfum te kiezen waardoor je langer lijkt.

Kies je stemming

Je humeur zal je persoonlijkheid veranderen, dus kies een parfum dat bij je stemming past.

Kies je levensstijl

Als je een werkende meid bent, kun je een parfum kiezen dat geen invloed heeft op je werk. Maar als je een student bent, kun je een parfum kiezen dat je charmanter maakt.

Ken je huidtype

Voordat je een parfum kiest, moet je weten welk soort parfum het beste bij je past. Er zijn vier basistypen huid namelijk vette, droge, gevoelige en gecombineerde huid. Een vette huid is het meest voorkomende huidtype ter wereld. Als je een vette huid hebt, dan zal je zeker de voorkeur geven aan een lichte en frisse geur.

Kies een geur die bij jouw huidtype past

Het kiezen van een parfum op basis van je huidtype is een grote fout, het zal je een ongemakkelijk gevoel geven tijdens het dragen. Kies een parfum waar je je prettig bij voelt, niet alleen dat, het moet ook bij de gelegenheid passen.

Kies een geur die bij je outfit past

Als je een formele jurk gaat dragen, moet je gaan voor iets zwaars en rijks aan geur. Hetzelfde geldt voor de feestjurken. Kies een lichte en verfrissende geur voor een casual outfit.

Kies een geur die bij je stemming past

Als je je gestrest, moe of overstuur voelt, draag dan een licht en verfrissend parfum. Aan de andere kant, als je je blij en opgewonden voelt, moet je kiezen voor een zwaarder en intenser parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *