Hoe u een gratis iTunes-kaart van $ 10 kunt krijgen!

Uncategorized

Als je iets wilt kopen in de iTunes Store, moet je een iTunes-kaart gebruiken. U kunt niet zomaar een creditcard of betaalpas gebruiken. Het mooie iTunes kaart kopen van iTunes-kaarten is dat ze in veel verschillende coupures verkrijgbaar zijn. U kunt een kaart van $ 10, een kaart van $ 25 of zelfs een kaart van $ 100 krijgen. Dit betekent dat je zelf het bedrag kunt kiezen dat je aan je aankoop wilt besteden.

Een ding om in gedachten te houden bij het kopen van een iTunes-kaart is dat je deze pas kunt gebruiken als deze is geactiveerd. Dit betekent dat je online moet gaan en een account bij Apple moet aanmaken voordat je de kaart kunt gaan gebruiken. Zodra uw account is ingesteld, hoeft u alleen maar de code op de achterkant van de kaart in te voeren op de juiste plek op de website.

1) iTunes-cadeaubonnen zijn de perfecte manier om muziek, films, tv-programma’s en meer cadeau te doen. Kies gewoon de denominatie en typ een bericht in. De gelukkige ontvanger kan de kaart vervolgens gebruiken om te kiezen wat ze willen uit de iTunes Store, App Store, iBooks Store en Mac App Store.

2) U kunt een iTunes-kaart kopen bij de meeste gemakswinkels, of u kunt er een online bestellen. Als je er een in een winkel koopt, zoek dan naar de speciale kaarten bij de kassa.

3) Als u online bestelt, kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen en denominaties. Zorg ervoor dat de kaart geldig is voor gebruik in uw land of regio.

4) Zodra je een iTunes-cadeaubon hebt, open je de Muziek-app op je iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc of Apple TV.

Het is geen geheim dat Apple een stevige greep heeft op de digitale muziekmarkt. Als je muziek wilt kopen, moet je deze via iTunes kopen. Maar wat als je geen iTunes-account hebt? Of wat als u een nummer wilt kopen dat niet beschikbaar is in de iTunes Store van uw land?

In beide gevallen is het antwoord simpel: koop een iTunes-kaart. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om tegoed aan uw iTunes-account toe te voegen, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende coupures. U kunt ze online of bij de meeste gemakswinkels kopen.

Dus waarom zou je de moeite nemen om een ​​iTunes-kaart te kopen? Hier zijn slechts een paar redenen:

• Een iTunes-kaart is de gemakkelijkste manier om tegoed aan uw account toe te voegen.

• U kunt een iTunes-kaart gebruiken om nummers, albums, films, tv-programma’s en meer te kopen.

De beste manier om een ​​iTunes-kaart te kopen, is door naar de officiële Apple-website te gaan. Je kunt een iTunes-kaart voor jezelf kopen of als cadeau voor iemand anders. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende waardes, dus u kunt degene kiezen die bij u past. Wanneer u een iTunes-kaart koopt, ontvangt u een code die u kunt gebruiken om de waarde van de kaart op uw iTunes-account in te wisselen.

Als je iets in de iTunes Store wilt kopen, heb je een iTunes-kaart nodig. iTunes-kaarten zijn prepaidkaarten waarmee u items kunt kopen zonder een creditcard te gebruiken. Je kunt ze in de meeste winkels kopen en ze zijn er in verschillende coupures. Dus als je een nieuw album voor je iPod of een app voor je iPhone wilt kopen, kun je gewoon je iTunes-kaart gebruiken om ervoor te betalen.

  1. iTunes-kaarten zijn een geweldige manier om muziek, films en tv-programma’s te kopen op je iPhone, iPad of computer.
  2. Je kunt bij de meeste winkels een iTunes-kaart kopen en ze zijn er in verschillende coupures.
  3. Onlangs heb ik een manier gevonden om een ​​gratis iTunes-kaart van $ 10 te krijgen!
  4. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden voor een gratis proefversie van Amazon Prime.
  5. Nadat je je hebt aangemeld voor de proefversie, krijg je een tegoed van $ 10 om te gebruiken in de Amazon Appstore.
  6. De Amazon Appstore heeft veel apps en games die je op je iPhone of iPad kunt downloaden.
  7. Ik heb mijn gratis tegoed van $ 10 gebruikt om games voor mijn kinderen te downloaden, en het was erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *