indeSHOP: Originele Cadeaus

Uncategorized
Speciale vieringen verdienen een speciale gift. We moeten niet alleen geven om te laten zien hoeveel we om onze vrienden en familieleden geven, maar ook om eenheid te tonen met de mensen met wie we onze steden, staten en zelfs naties delen. Als je goed nadenkt over hoe je een cadeau kunt geven waar al deze mensen van profiteren, zul je al snel het perfecte cadeau-idee bedenken. In plaats van een ander item te geven dat bestemd is voor opslag op een donkere plaats of als mantelversiering, geef iets dat iemands hoop zal hernieuwen indeshop.

U kunt de betekenis terugbrengen naar Kerstmis met een origineel cadeau-idee. Natuurlijk doen anderen het al, maar niet genoeg om het een onderdeel van de cultuur te maken. Vervang de gecommercialiseerde geschenktradities door een traditie van geven aan mensen in nood.

Betekent dit dat u stopt met het geven van geschenken aan uw vrienden en familieleden? Helemaal niet. In plaats daarvan geef je ze het geschenk aan liefdadigheid. Met andere woorden, u maakt een kaart voor elk van hen om hen te laten weten dat er een donatie is gedaan aan een goed doel dat een goed doel vertegenwoordigt waar ze allemaal om geven, in elk van hun namen.

Dit is een origineel cadeau-idee omdat het laat zien dat de oorzaken voor u belangrijk zijn. Maar het gaat verder en komt ook andere mensen ten goede. Het komt ten goede aan mensen die je misschien nooit kent. Het heeft zelfs voordelen voor jou als persoon.

Als je dit jaar op zoek bent naar een origineel cadeau-idee voor de feestdagen, ga dan naar Gifts That Matter  BELANGRIJKSTE ORGANISATOREN

Community Verified icon
Leave a Reply

Your email address will not be published.