Manieren om een ​​geschenkverval meer bewust te zijn

Uncategorized

De levering van duurzaam geschenk gaat niet alleen over wat je geeft, maar ook hoe het je geeft. Het is gemakkelijk te denken dat het kopen van een geschenk op een ecologische manier alles is wat u hoeft te doen, er zijn echter belangrijke dingen om rekening te houden met en vormen om uzelf duurzaam uit het artikel te geven.

  1. Zorg ervoor dat het een geschenk is dat zal worden gebruikt

Ik denk dat dit het belangrijkste is: een geschenk dat de persoon niet wil en niet zal gebruiken en altijd verspilling zal zijn. 61% van de Amerikanen geeft ten minste 1 ongewenst geschenk op vakanties, dat is miljarden dollars en verloren tijd, evenals alle energie en onnodige middelen die worden gebruikt om items (meer envelop en verpakking) te maken.

Een gemakkelijke manier om dit op te lossen is gewoon om de persoon te vragen wat ze nodig hebben of kunnen gebruiken! Of als u ze niet rechtstreeks wilt vragen, maak dan een aantal leden en vraag de nabijgelegen familieleden, partners, vrienden, enz. of kijk of er iets is dat ze regelmatig gebruiken dat ze een update of vervanging kunnen gebruiken.

  1. Kwaliteit over kwantiteit.

Iets wat je echt nodig hebt, is het idee dat “meer beter is” als het gaat om geschenken. De realiteit is buitensporige consumptie is niet alleen ongelooflijk schadelijk voor onze planeet en mensen, maar winkelen voor vakantiegangen creëren ook veel onnodige schuld, stress en druk.

Focus op kwaliteit Over het bedrag stelt u niet alleen in staat om items te geven die duren en niet zullen slijten. Het betekent ook dat u kunt investeren in verantwoordelijke merken en iets dat u weet, de ontvanger krijgt een goed gebruik.

  1. Onderzoek

Dit is niet alleen voor geschenken, geen product dat u koopt, moet proberen te onderzoeken. Kies dingen die goed zijn gedaan en ideaal van de markeringen die zijn uitgelijnd met zijn duurzame en ethische waarden.

Het kan echter moeilijk zijn om alle bedrijven te onderzoeken, dus markten zoals het land nuttig is omdat ze producten genezen en ook filters van duurzaamheidskenmerken bieden. Ze gebruiken iconen, zodat het gemakkelijk functies kan identificeren, zoals kunstmatig bedrijven, eerlijke handel, gerecycled, zwart-eigendom, composteerbaar, veganistisch, klimaatneutraal en nog veel meer.

  1. Ondersteuning van kleine bedrijven.

Amazon en alle mega-bedrijven hebben hun geld niet nodig, terwijl Christmas Shopping cruciaal kan zijn voor kleine bedrijven om de lichten aan te houden. Kleine bedrijven bieden niet alleen meer unieke producten, maar creëren ook sterkere gemeenschappen en zijn belangrijk om duurzaamheidsbeweging te bevorderen.Wilt u meer tips weten Duurzame tips.

  1. Geef verbruikbare geschenken.

De geschenken die zullen worden gebruikt, zijn fantastisch voor iedereen die niet wil of meer “dingen” nodig heeft. Je kunt een geschenk geven zonder duurzame puinhoop of verspilling!

Home Mixen, sauzen, sandwiches of keukenmixen zijn uitstekende verbruikbare geschenken en ook voor het budget. Favoriete koffie, thee, bier / wijn, jam of chocolade zijn ook goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.