Safari Zuid Afrika Johannesburg

Uncategorized

Hier eindigt de safari reis door Zuid-Afrika. Deze safari Zuid-Afrika heeft geen vaste reisdata en kan op elk gewenst moment starten. Bovendien is deze reis geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum. Prijsindicatie vanaf€ 2. accomodation near the Kruger park.

 

Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw wensen. Hierdoor is iedere reis uniek. Dit geldt ook voor de prijs. De exacte prijs is afhankelijk van onder andere vertrekdatum, beschikbaarheid, wisselkoers, categorie van accommodaties, categorie huurauto en aantal volwassenen en kinderen. Natuurlijk wilt u de exacte kosten van uw reis weten.

Uiteraard helpen en adviseren we u ook graag met het samenstellen van uw reis. Review van klanten over Safari Zuid-Afrika: Het was onze eerste kennismaking met Afrika maar wel een onvergetelijke en zeker niet de laatste…Net voordat we Satara Restcamp inreden zagen wij een luipaard genieten van zijn prooi in een boom.

Goedkope Safari In Het Krugerpark In Zuid-afrika – Online

Het is prachtig om met de jeep een half uur stil te staan tussen een kudde buffels en op 2 meter afstand een aantal leeuwen te kunnen spotten…Deze eerste kennismaking met Zuid-Afrika zal zeker niet de laatste zijn. De complimenten gaan uit naar Marja die voor ons een fantastische reis uitgestippeld heeft met een goede combinatie tussen cultuur en natuur.

‘s Avonds om het kampvuur zitten in het tentenkamp na een lange safari. In een heldere sterrenhemel staan en de melkweg zien. Oog in oog komen te staan met hyena’s vlak achter de tent. Observeren hoe zorgzaam olifanten voor elkaar zijn. Vlakbij parende neushoorns en een etende familie leeuwen kunnen komen in hun natuurlijke omgeving.

11 x mooie wildparken voor een onvergetelijke safari in Zuid-AfrikaSafari in Zuid-Afrika: De mooiste parken Travelnauts

 

Geweldig! Ons reisverloop ging van Johannesburg naar Pilanesberg op zoek naar de Big Five met de eigen huurauto…verder naar Makhado in de Soutpansberg waar we een dag met een gids naar Lake Fundudzi zijn geweest (dit werd allemaal vooraf geregeld door Fair Mundo zodat we ter plaatse niets meer hoefden te doen)…vandaar naar het Timbavati Game reserve waar we in een tentenkamp overnachten, dit is zeker een aanrader…Vandaar ging het richting Krugerpark waar we opnieuw met onze eigen auto doorheen reden…Alles was tot in de puntjes voorbereid, we kregen een persoonlijk reiswijzer waar werkelijk ALLES in stond dat we nodig hadden…Hier werken mensen met passie voor hun beroep en willen het beste voor hun klanten.

Safari Kruger Park En Pano Route – Rondreizen

Op deze gevarieerde reis bezoek je twee indrukwekkende gebieden van Zuid-Afrika. We beginnen in en rond het aangename Kaapstad, aan de voet van de Tafelberg en verkennen de ruige kustlijn met mooie stranden en baaien. Vervolgens vliegen we naar het noordoosten, schuin boven Johannesburg, voor een safari in het beroemde Kruger nationaal park.

De beroemde Tafelberg torent overal bovenuit en de steile bergwanden geven het bruisende, stadse leven een bijzonder karakter. Vaak ligt er een ‘tafelkleed’ over de berg, een dunne deken van wolken of mistflarden. Je kunt je met een kabelbaan naar boven laten brengen. Dat is nog eens een makkelijke en leuke manier om de berg op te gaan.

Wildparken in Zuid-Afria - Out in AfricaWelke safariparken moet je in Zuid-Afrika bezoeken – Vive Le Voyage

 

In Loop- en Kloof Street vind je veel gezellige winkels en op Green Market Square is er elke werkdag een kleurrijke markt. We maken een excursie naar het Kaapse Schiereiland. Vanaf Kaap de Goede Hoop, de meest zuidwestelijke punt van het continent, heb je een oneindig uitzicht. In bepaalde periodes van het jaar zwemmen walvissen voor de kust.

Bezoek Het Kruger Nationaal Park ~ Op Safari – Zuid-afrika

Deze historische plaats bij de Breede Rivier is gesticht in 1776 en biedt een kijkje terug in de tijd (kruger national park). Aan de Oudhollandse huizen kun je goed zien dat hier veel Nederlands gewoond hebben. Je kunt je goed vermaken met leuke outdoor activiteiten. Een bezoek aan Bontebok nationaal park, het kleinste nationale park in Zuid-Afrika, is een indrukwekkende ervaring.

Onderweg kun je duidelijk zien hoe bergen het klimaat beïnvloeden: de hoge bergruggen houden alle regenwolken tegen. De vergezichten zijn verbluffend. Tussen de taaie struiken scharrelen duizenden struisvogels hun kostje bij elkaar. Onderweg zie je grote boerderijen waar de struisvogels gefokt worden. We bezoeken een farm en leren alles over de reuzenvogels en hun leefomstandigheden.

Een gids leidt je door verrassend grote ruimtes met stalagmieten in alle vormen en maten. Vanuit Oudtshoorn volgen we een mooie weg door de bergen en rijden we naar de kust. Plettenberg Bay is vanwege zijn bergen, witte stranden en helderblauwe zee ook bij Zuid-Afrikanen een geliefd vakantieoord. Het is de belangrijkste deel van de Tuinroute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.