Tips en dingen die u moet weten voordat u het prachtige Sevilla bezoekt

Uncategorized

Ik hou van Sevilla. Het is gewoonweg een glorieuze stad en een stad die je gezien moet hebben in Andalusië. Een vrolijke, heerlijke plek om te leven, zonnig, vol mensen, geurende sinaasappelbloesems en flamencomuziek: pure zintuiglijke vreugde.

Sevilla wordt gedomineerd door een kolossale gotische kathedraal. Het is een verleidelijke mix van mudejarpaleizen, sierlijke barokke kerken, kleurrijke tegels en kronkelende geplaveide straatjes. Daar zit een romantiek in. Het is de perfecte geografische remedie.

Welnu, er zijn maar weinig dingen die alle schoonheid van slaap en bedwelmende bedwelming kunnen bederven. Hier zijn enkele dingen die je moet weten voordat je Sevilla bezoekt.

1. Sevilla is vaak overvol met toeristen

Het is razend populair, en met een goede reden. Maar omdat het zo populair is, zit het ook vol met toeristen. Soms houden toeristen gewoon van plaatsen tot de dood. Ik was er in februari en kan me niet eens voorstellen hoe druk het in het seizoen zou zijn. Ik was zelfs in de winter een beetje claustrofobisch.

2. Geen concept van persoonlijke ruimte

Hoewel Sevilla vol zit, stoort de drukte de Sevillanen niet. Ze hebben geen concept van persoonlijke ruimte. Dit is hoe ze graag leven.

Ik, niet zo veel. Ik was geslagen, op mijn heupen gecontroleerd, in rijen en tralies geperst en op straat geduwd. In februari niet minder.

Ik kreeg zelfs zonder pardon tapas naar me gegooid door onvoorzichtige klanten. Ik werd letterlijk opzij geduwd door een paar servers die hun tafels bemanden. Mensen zeggen niet ‘sorry’. Nee, ze marcheren recht op je af en weigeren opzij te gaan.

De Sevillanen zijn ook heel dicht bij je terwijl ze spreken. Ik bedoel dichtbij. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik blijf graag een halve meter tussen mij en een vreemde of ik heb last van psychisch ongemak. Sevillanen nemen genoegen met een paar centimeter. Zodat je het van tevoren weet.

3. Spanningsdebuffs

Spanningsomvormers werken niet altijd in Sevilla.

Ik heb een föhn en een krultang in perfecte staat gebakken door ze aan te sluiten om ze in Sevilla te gebruiken. De krultang was nieuw, een stijlvolle Beachwaver-variant. Ik gromde daarvoor. Blijkbaar is dit een veelvoorkomend verschijnsel in Sevilla, hoorde ik later. wil het beste weten bezienswaardigheden Sevilla .

Niet alle spanningsomvormers zijn hetzelfde. Als je er een moet gebruiken, kan de kleine converter die je meeneemt, zoals de mijne, spectaculair falen in een regen van vonken en rook. Of sterf gewoon in stilte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.