Top 5 Beste Kopen

Uncategorized

De Best Buy-creditcard kan verschillende voordelen bieden, vooral als u op zoek bent Top 5 Beste Kopen naar elektronica, dan is Best Buy hoogstwaarschijnlijk een van uw opties. De feestdagen zijn een tijd van geven en bijna iedereen realiseert zich dat elektronica een van de meest populaire geschenken tijdens de feestdagen is. Het hebben van een Best Buy-creditcard geeft u zeker een extra voordeel, aangezien u toegang krijgt tot exclusieve financieringsregelingen, kortingen en beloningsprogramma’s. De kaart kan worden gebruikt voor aanzienlijke besparingen, zowel online als in de winkel, waar u kunt profiteren van speciale financieringsregelingen en kortingsaanbiedingen. De kaart helpt ook bij het beheren van uw cashflow, aangezien u uw betalingen over langere periodes kunt verlengen.

Met een Best Buy-creditcard en het meegeleverde Reward Zone-programma® kunt u één beloningszonepunt verdienen voor elke dollar die u uitgeeft. U kunt ook een extra bonuspunt ontvangen voor in aanmerking komende aankopen zonder een promotieplan van 6 maanden of meer. De punten in het beloningszoneprogramma zijn beschikbaar voor alle aankopen die zijn gedaan met de Best Buy / Reward Zone-creditcard bij alle Best Buy-winkels en online op de Best Buy-website. Bovendien kunt u beloningszonepunten verdienen met een Best Buy Reward Zone MasterCard. De BB MasterCard kan worden gebruikt als een traditionele MasterCard en overal waar MasterCard wordt geaccepteerd, maar u verdient ook overal waar u winkelt punten. Aankopen die met deze kaarten worden gedaan, komen mogelijk ook in aanmerking voor enkele extra kortingen, die beschikbaar zijn voor leden van de beloningszone.

U kunt online solliciteren of u kunt de dichtstbijzijnde Best Buy-winkel bezoeken. De kaart geeft u recht op exclusieve financieringsaanbiedingen waarmee u geld kunt besparen terwijl u geniet van het betere merk van de nieuwste elektronica. Wanneer u de winkel bezoekt of online winkelt bij Best Buy en een item in aanmerking komt voor financiering, wordt u op de hoogte gebracht van beschikbare financieringsdetails in de productbeschrijving en in uw winkelwagentje. Uw aankopen komen mogelijk in aanmerking voor meer dan één financieringsplan, aangezien er verschillende financieringsplannen beschikbaar zijn. Tijdens het afrekenproces kan het beste abonnement worden aangeboden, maar u kunt kiezen welk abonnement u verkiest. Met uw Best Buy-creditcard krijgt u dezelfde punten die u normaal ontvangt met elke typische winkelkaart. Extra Reward Zone-punten kunnen ook worden verkregen wanneer u uw Best Buy-creditcard of uw MasterCard-beloningszone gedurende twee opeenvolgende jaren gebruikt.

Mocht u er echter voor kiezen om tijdens promoties geen gebruik te maken van financiering, dan krijgt u een extra punt voor elke dollar die u uitgeeft aan in aanmerking komende aankopen. De extra punten kunnen het tempo waarmee u beloningscertificaten ontvangt, versnellen. Alle voorwaarden van de beloningsprogramma’s en de Best Buy-creditcard zijn beschikbaar op de bedrijfswebsite en de frequente Best Buy-klanten moeten profiteren van de speciale aanbiedingen. Als u deze Best Buy-creditcard heeft, moet u begrijpen dat de minimale betaling die elke maand vereist is $ 10 dollar of 1% van uw totale kaartsaldo is. Dit apparaat heeft ook financieringskosten. Het proces om de applicatie te krijgen is niet ingewikkeld, dus u kunt het een paar minuten doen.

Best Buy-cadeaubonnen zijn prachtige geschenken. Als u iemand kent die zijn eerste huis of een ander huis betrekt, wordt een van de Best Buy-cadeaubonnen zeer op prijs gesteld. Bedenk hoeveel items u nodig heeft als u een huis koopt.

De Best Buy-cadeaubon die u geeft, kan worden gebruikt voor een nieuwe koelkast. De ontvanger van het cadeau kan de beste koelkast van zijn of haar keuze kiezen. Een frisse witte koelkast die bij alle apparaten past of een roestvrijstalen koelkast die bij alle keukenapparatuur past. De kaart kan worden gebruikt voor een nieuwe gootsteen, werkbladen, keukenkasten en vele andere items die men nodig heeft voor een voltooide keuken.

Een vriezer is een must, vooral als je een gezin hebt. U kunt vlees inslaan als er een uitverkoop is. Je kunt ook verse tuingroenten invriezen om het hele winterseizoen te gebruiken om de smaak van je maaltijden te verlevendigen en om extra vitamines toe te voegen.

Best Buy heeft ook wastafels, douchecabines, douchetegels en meer voor alle badkamerbenodigdheden van een huis. Een Best Buy-aannemer kan worden ingehuurd om uw huis te verbouwen, u kunt het zelf doen of uw eigen aannemer inhuren om uw badkamer te voltooien.

Best Buy kan ook de buitenkant van uw huis verfraaien. Koop een grasmaaier voor uw tuin. U kunt kiezen uit een grasmaaier die een zelfrijdende duwmaaier is of als u een grote tuin heeft kunt u kiezen voor een zitmaaier. Voeg prachtige en comfortabele tuinmeubelen toe om te ontspannen op warme zomeravonden. Misschien wilt u een audiosysteem voor buiten toevoegen om terwijl u ontspant naar uw favoriete muziek te luisteren.

Heeft u een nieuwe desktopcomputer of laptop nodig? Best Buy heeft alle topmerken met de beste prijzen. Als u uw computer of laptop voor uw werk gebruikt, vergeet dan niet uw kwitantie te bewaren, aangezien u ten minste een deel van uw computer van uw jaarlijkse belastingen kunt aftrekken. Bewaar uw rekeningen die u betaalt voor uw internetservice, want die zijn volledig aftrekbaar. Praten over een geweldige manier om geld te besparen.

Hoe krijg je de beste koop?

Online kopen?

Direct bij de fabrikant kopen?

Kortingen of stopgezette lijnen kopen bij de groothandel?

Rechtstreeks bij de distributeur kopen?

Retail kopen?

Deze vraag houdt rechtstreeks verband met het feit dat we op school niet veel leren over hoe zaken werken. Ik heb eerder over deze uitdaging gesproken en zal dit waarschijnlijk nog een keer doen, maar laten we vandaag kijken hoe JIJ de beste koop krijgt.

Het maakt niet uit of we op zoek zijn naar computers, auto’s, boeken, natuurlijke gezondheidsproducten, gas of bloemen, het standaard productiedistributienetwerk ziet eruit als in de onderstaande tabel:

Een fabrikant produceert een product.

Het product gaat naar een magazijn om te worden verpakt en verzonden.

Een distributeur ontvangt de herverpakkingen van het product en voorziet het product in veel gevallen opnieuw van een etiket voor verzending naar lokale distributiepunten, waar het opnieuw kan worden gedistribueerd voor verzending naar verschillende handelaren.

De winkel verkoopt het product, promoot het en verkoopt het.

U koopt in de winkel.

GRAFIEK (klik op dit artikel op mijn website voor grafiek)

Het internet en de introductie van online marketing hebben een paar nieuwe rimpels in het proces gegooid, maar het heeft het distributienetwerk niet echt veel veranderd.

De belangrijkste kostenpost van de meeste producten die we kopen, zijn reclame en promotie. Reclame en promotie vinden plaats in de hele distributieketen en bedragen meestal 50% of meer van de prijs die u betaalt. Online kopen heeft daar niets aan veranderd, we adverteren en promoten alleen op een andere manier.

Waarom denk je dat Facebook, dat begon als een profielpagina voor studenten, wordt gewaardeerd op meer dan $ 20 MILJARD? Adverteren! Er zijn adverteerders die miljoenen aan Facebook betalen voor de mogelijkheid om JOU iets te verkopen. En er zijn ook kleine adverteerders die voor dezelfde kans een paar honderd of duizenden betalen aan Facebook. Het klopt allemaal.

Waarom breng ik deze online verkoop in de discussie? Omdat ik wil dat u weet dat internet en online kopen het distributienetwerk niet hebben veranderd. De computer wordt de winkel. Je eerste reactie zal zijn, dat is niet waar. Ik krijg mijn “spullen” via een filiaal van de fabrikant. Stop, denk na, adem. Bekijk de grafiek en verander gewoon de namen zodat ze passen bij het online marketingmodel.

Dat is echter geen antwoord op de vraag. Het antwoord op de vraag is dat JIJ de beste koop krijgt als je rechtstreeks bij de fabrikant koopt. Netwerkmarketing en directe verkoopbedrijven zoals XanGo en Avon stellen u in staat om precies dat te doen. In plaats van al dat geld te betalen voor advertenties en promoties, die vaak niet effectief zijn, betalen ze het geld rechtstreeks aan hun ‘distributeurs’ die mond-tot-mondreclame gebruiken aan hun vrienden, familie en medewerkers om het woord over hun producten te verspreiden.

Het distributienetwerk voor netwerkmarketing ziet er als volgt uit (volg de groene pijl):

Grafiek (klik op dit artikel op mijn website voor grafiek)

Dus hoe krijg je de beste koop? U wordt een onafhankelijke distributeur voor producten die u rechtstreeks bij het bedrijf gebruikt en koopt. U koopt nu rechtstreeks bij de fabrikant. Dat is goed, maar u betaalt nog steeds de groothandelsprijs. Onthoud het bovenstaande voorbeeld waarin ik u vertelde dat normaal gesproken 50% of meer van de verkoopprijs van een product te wijten is aan reclame- en promotiekosten. Nu koopt u rechtstreeks, hoe krijgt u alles of een deel van wat voor reclame en promotie zou zijn gegaan?

Als u tot een Direct Selling-bedrijf behoort, zoals Avon, kunt u producten verkopen en inkomsten verdienen op basis van het verschil tussen de groothandelsprijs en de verkoopprijs van een bepaald product. Wanneer u tot een netwerkmarketingbedrijf behoort, zoals XanGo, zijn de inkomsten niet alleen gebaseerd op uw verkopen, dat is het verschil tussen de groothandelsprijs en de kleinhandelsprijs van een bepaald product, maar ook op de verkopen van die mensen die u hebt uitgenodigd om een een deel van uw zakelijke team dat het woord verspreidt over de producten die u allemaal koopt en gebruikt. Uw team kan vaak met u worden geassocieerd via vele niveaus van vrienden, hun vrienden en andere zakenpartners.

Dit is allemaal zo logisch dat je je afvraagt ​​waarom we er op school niet over hebben geleerd. Het is gewoon gezond verstand, je houdt van en gebruikt de producten, anders zou je ze niet kopen, je bent gewoon op zoek naar de beste koop. Het bedrijf dat de producten maakt, wil dat u rechtstreeks koopt, omdat het zoveel efficiënter en productiever is. En het bedrijf zal u betalen, in plaats van een reclamebedrijf, om u uw vrienden, familie en medewerkers te laten aanmoedigen om dezelfde producten te gebruiken die u gebruikt. De enige vraag die u zich stelt, is welk bedrijf de producten heeft die u wilt delen, het gemakkelijkst is om mee te werken en u het meeste geld zal betalen.

Naar mijn mening is dat hoe je de beste koop krijgt. Als u op zoek bent naar ideeën voor een thuisbedrijf, maak er dan een thuisbedrijf van en werk vanuit huis, met alle persoonlijke en professionele voordelen van dien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.