Waarom rennen met je camera als je op de AirWheel zelfbalancerende elektrische eenwieler kunt rollen?

Uncategorized

Het fotograferen van een bewegend object kan een elektrische eenwieler vervelende aangelegenheid zijn, vooral als je een cameraman bent die perfectie in zijn of haar projecten hoog in het vaandel heeft staan. Hetzelfde geldt voor het maken van video’s en het omgaan met visuele effecten. Een wankele opname kan van lage kwaliteit zijn en kan zelfs gevaarlijk worden als je rondrent met je camera. Afgezien van het krijgen van trillende opnamen, kunt u struikelen en gewond raken of een dure camera beschadigen.

Een nieuw product dat door veel fotografen wordt waargenomen, is de zelfbalancerende elektrische scooter genaamd AirWheel. De zelfbalancerende functie maakt het mogelijk om rennende individuen of bewegende objecten te fotograferen zonder dat je erachter hoeft te rennen.

Wat is het AirWheel?

AirWheel is een elektrische eenwieler. Het is ontworpen met behulp van het gyroscoopmechanisme en het is deze functie die het in staat stelt om zichzelf in evenwicht te houden. Het is eigenlijk begonnen aan populariteit te winnen over de hele wereld als woon-werktransport. Het werkt op batterijen; een enkele lading houdt het tot zeven mijl vol, waarna hij moet worden opgeladen. Het lijkt veel meer op een fiets, alleen dat je je armen en pedalen niet hoeft te gebruiken om te sturen. De eenwieler wordt bestuurd door het lichaam eenvoudig naar voren en naar achteren te kantelen, afhankelijk van de richting die de berijder wil gaan. De handsfree bediening maakt hem zeer betrouwbaar en betrouwbaar als het gaat om het gebruik van een camera.

De eenwieler gebruiken

Hoewel het rollen van deze elektrische eenwieler vrij eenvoudig is, kun je in het begin, als je net aan het leren bent, beter zijwieltjes gebruiken. Om vooruit te komen nadat je de eenwielers hebt aangezet en op de zijpedalen hebt getrapt, moet je naar voren leunen. Om achteruit te gaan, hoef je alleen maar achterover te leunen. Jezelf naar rechts of links balanceren doe je op dezelfde manier als bij een fiets. Balanceren is het belangrijkst wanneer u zich langzaam voortbeweegt of wanneer u op de elektrische eenwieler staat. Als je weet hoe je een skateboard moet gebruiken, zou je gemakkelijk de evenwichtsoefening op de elektrische scooter moeten leren.

Afgezien van zijwieltjes die het wiebelen van de zijkant helpen voorkomen, kun je de riem gebruiken die bij deze eenwieler wordt geleverd. Dankzij de veiligheidsriem kunt u de controle behouden, zelfs als u eraf moet springen. Je kunt een 3-assige camera-gimbal verbazingwekkend goed gebruiken op de zelfbalancerende eenwieler.

Uw AirWheel kopen

Je vindt er verschillende eenwielerseries met als belangrijkste verschillen stabiliteit en wendbaarheid. De X-serie is bijvoorbeeld eenwielig en biedt meer wendbaarheid, maar minder stabiliteit, terwijl de Q-serie tweewielig is voor meer stabiliteit en gebruiksgemak. Er is ook de S-serie die groter is en twee wielen heeft, waardoor hij de meest stabiele is met minimale leerinspanning, omdat hij een stuur en een staplatform heeft. Maak alle overwegingen voordat u uw elektrische scooter aanschaft om het beste te krijgen voor de behoeften die u heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *