Waarom zijn digitale visitekaartjes een betere keuze dan papieren kaarten?

Uncategorized

Als het gaat om het debat tussen digitale visitekaartjes en papieren visitekaartjes, kunnen we er zeker van zijn dat beide partijen goede argumenten hebben. In principe hebben beide soorten kaarten hetzelfde doel: ze helpen u zakelijke kansen te creëren en uw netwerk uit te breiden en te benutten.

Maar digitale visitekaartjes hebben een belangrijk voordeel ten opzichte van papieren visitekaartjes. In dit artikel zullen we bekijken waarom u elektronische visitekaartjes zou moeten verkiezen boven papieren visitekaartjes.

We moeten hier duidelijk over zijn – we zijn van mening dat met de COVID-19-pandemie, papieren visitekaartjes in opkomst kunnen zijn en dat elektronische visitekaartjes massaal zullen worden gebruikt. Ten slotte schakelde iedereen over van handdruk naar andere vormen van begroeten zonder elkaar aan te raken. Het zal dan ook niet verbazen dat dit ook het geval is bij visitekaartjes. Laten we erin duiken.

De problemen met papieren visitekaartjes

Duur om te ontwerpen en af ​​te drukken

U moet geld investeren om een ​​professionele ontwerper in te huren om uw papieren visitekaartje te ontwerpen. Als je het niet eens bent met een eenvoudig ontwerp, is een goed ontwerp duur. Als je het opnieuw wilt ontwerpen, moet je de ontwerper opnieuw betalen. En dan moet je meer geld investeren in printen. Als u geld wilt besparen waar u maar kunt, wordt dit een probleem.

Het is lastig om ze rond te dragen

U kunt slechts een beperkt aantal papieren visitekaartjes tegelijk bij u hebben. En ze ronddragen is lastig. Ze nemen veel ruimte in beslag in je zak of portemonnee. Als je ze in je tas of koffer bewaart, neem dan de tijd om ze eruit te vissen als dat nodig is. En als je papieren visitekaartjes van anderen aanneemt, word je op een gegeven moment overweldigd door het aantal kaartjes en worden ze meestal vergeten in een hoekje van je zak.

Na een tijdje eruit gegooid

Laten we eerlijk zijn – de meesten van ons slaan de contactgegevens op een visitekaartje op en gooien het dan gewoon weg. Studies hebben aangetoond dat meer dan 88% van de papieren kaarten binnen een week wordt weggegooid! Dit is niet alleen een verspilling van de middelen van de persoon die je de kaart heeft gegeven, maar het is ook slecht voor het milieu.

De voordelen van elektronische visitekaartjes

Eenvoudig te maken, bewerken en delen

Elektronische visitekaartjes bestaan ​​virtueel – wat betekent dat ze toegankelijk zijn voor iedereen met een smartphone. Als je nog geen elektronisch visitekaartje hebt, kun je er binnen enkele seconden een maken met een app als sammy. U zult nooit zonder exemplaren komen te zitten.

U kunt uw kaart binnen enkele seconden bewerken en in minder dan een seconde delen met anderen via e-mail, sociale media, sms-berichten en meer! Je hoeft met niemand fysiek contact te hebben om je kaart te delen – in een wereld in de greep van COVID-19 is dat het grootste voordeel.

stijlverklaring

Wanneer u een digitaal visitekaartje deelt, maakt u een stijlstatement. Je zegt dat het volgen van de huidige trends je onderscheidt van de rest.

Contactloos delen

Zoals we in de inleiding al zeiden, drijft de realiteit van COVID-19 mensen ertoe aan om gedrag aan te nemen dat contact minimaliseert. Deze factor geeft digitale visitekaartjes een enorm voordeel ten opzichte van papieren visitekaartjes.

Meer uitgebreide informatie

De ruimte op een virtueel visitekaartje is onbeperkt en u kunt er zoveel informatie op opslaan als u wilt. Je kunt informatie toevoegen over je eerdere werk, de onderscheidingen en prijzen die je hebt ontvangen, en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *