Wat moet ik mijn man geven op zijn 30ste verjaardag?

Levensstijl

De 30e verjaardag is natuurlijk een bijzonder moment in het leven. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat dit altijd uitgebreid wordt gevierd met een leuk feestje. Een origineel en creatief cadeau hoort daar natuurlijk ook bij. Kun je wel wat inspiratie gebruiken en wil je graag weten wat voor cadeaus geschikt zijn? Je leest het in dit artikel.

1. Een avondje uit eten is een leuk cadeau voor hem

Als je voor een 30e verjaardag graag een origineel cadeau geeft, is een avondje uit eten een leuk cadeau voor hem. Op het gebied van restaurants is er enorm veel keuze en de kans is erg groot dat er ook altijd een fijn restaurant in de buurt te vinden is. Hierdoor is deze activiteit ook nog eens erg snel in te plannen.

2. Een cadeau voor hem: een stoer barbecue pakket

Zodra de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, is de kans erg groot dat er regelmatig de barbecue aan wordt gestoken in de tuin. Is jouw man hier een groot fan van en is hij constant op zoek naar creatieve en leuke recepten. Een stoer barbecue pakket is een cadeau voor hem dat in dat geval enorm gewenst gaat zijn. Deze pakketten bestaan bijvoorbeeld uit handige tangen voor het barbecuen en een goed boek met leuke recepten om een keer thuis uit te proberen.

3. Een goed boek voor op vakantie of tijdens de herfst of winter

Misschien is jouw man fan van een bepaalde chef-kok, geïnteresseerd in historie of in auto’s. In dat geval gaat een boek over zijn favoriete onderwerp meer dan gewenst zijn. Ideaal om bijvoorbeeld op vakantie te lezen of als de kachel of de open haard aan tijdens de koudere maanden van het jaar gaat. Er is altijd wel een moment in het jaar waar het boek aan één stuk gelezen gaat worden.

4. Een mooie fles wijn of whiskey

Als een man een groot fan is van mooie wijnen of een goede fles whiskey, is dit cadeau meer dan gewenst. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een exclusief design cadeau te geven, dat meteen de eyecatcher van iedere ruimte kan worden. Hierdoor heeft een man meteen een blijvende en leuke herinnering aan de 30e verjaardag.

5. Kies voor een leuk weekendje weg, bijvoorbeeld naar een nieuwe stad waar jullie nog nooit zijn geweest

Door ervaringen met elkaar te delen, maak je herinneringen voor het leven. Het is daarom ook volkomen begrijpelijk dat je voor een 30e verjaardag graag een uitje cadeau wilt geven. Kies voor een leuk weekendje weg, bijvoorbeeld naar een nieuwe stad waar jullie nog nooit zijn geweest. De kans is daardoor erg aannemelijk dat je een geweldige tijd met z’n tweetjes gaat hebben. Wat voor soort stad bezoek je binnenkort graag een keer met je partner?  

Leave a Reply

Your email address will not be published.