Wat zijn nu de beste wijnaandelen om te kopen?

Uncategorized

Na zorgvuldige overweging hebt u besloten om in de wereld van aandelen te springen. Of misschien wilt u uw aandeleninvesteringen uitbreiden naar een nieuwe marktsector. De beste optie is zelf bier brouwen.

Natuurlijk over de wijnvoorraden van de wereld. Maar waarom wijn?

De wereldwijde consumptie van wijn neemt gestaag toe en is historisch gezien stabiel gebleven. Mensen consumeren al sinds bijbelse tijden wijn en het einde is nog niet in zicht. Wijn helpt je niet alleen te ontspannen en heeft voor velen een culturele betekenis, maar het kan ook gezondheidsvoordelen bieden.

Investeren in de juiste wijnaandelen kan u een sterk rendement opleveren. Maar wat zijn de wijnvoorraden om te verkennen? Lees verder om erachter te komen.

Brown-Forman Corporation
De Brown-Forman Corporation is een in Amerika gevestigd bedrijf dat opereert vanuit Kentucky. Ze zijn een wereldleider in de beursgenoteerde wijnsector en staan ​​vooral bekend om hun dranklabels zoals Jack Daniels of Korbel.

Het bedrijf werd opgericht in 1870 en is de afgelopen eeuw succesvol gebleven. Vorig jaar had de Brown-Forman Corporation een winstmarge van 25,10 procent. Deze hoge winstmarge bewijst hun plaats tussen de beste wijnvoorraden die momenteel te koop zijn.

Diageo PLC
Dit toonaangevende distilleer- en brouwbedrijf is gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk. Hoewel Diageo PLC voornamelijk handelt in etiketten voor bier en gedistilleerde drank, zijn ze ook op grote schaal betrokken bij wijn.

Diageo PLC is het brein achter vele bekende dranketiketten. Johnnie Walker, Captain Morgan en Smirnoff zijn slechts enkele uitstekende voorbeelden.

Met zulke algemeen erkende labels zou je aannemen dat Diageo PLC een welvarend bedrijf is om in te investeren. Je aanname zou correct zijn. Over de afgelopen vijf jaar behaalde het bedrijf een gemiddeld dividendrendement van bijna drie procent.

Sterrenbeeldmerken
Constellation Brands is een van de grootste wereldwijde producenten van wijn, bier en sterke drank. Zij zijn het bedrijf achter labels als Corona, Modelo en SVEDKA VODKA.

Sinds de oprichting in 1945 heeft het in New York gevestigde bedrijf gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten uit Sonoma County en de Napa Valley om zijn producten te creëren. Vorig jaar werden de producten van Constellation Brands in honderden landen verkocht en behaalden ze een dividendrendement van 1,55 procent.

opmerkelijke vermeldingen
Hoewel de drie bovenstaande wijnaandelen nu interessante investeringskeuzes zijn, zijn er veel andere bedrijven waaruit u kunt kiezen. Enkele opmerkelijke vermeldingen van investeringsopties zijn:

  • Willamette Valley Vineyards, Inc.
  • LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE
  • Andrew Peller Limited
  • Pernod Ricard
  • Truett-Hurst, Inc.
  • Corby Spirit en wijn
  • Crimson Wine Group
  • Diamond Estates wijn en sterke drank
  • MGP-ingrediënten
  • United Breweries Company

Heeft u meer vragen over de beste wijnvoorraden?

Investeren in wijnvoorraden kan een vruchtbare financiële onderneming blijken te zijn. De hierboven genoemde bedrijven behoren tot de beste investeringskeuzes, maar ze zijn verre van de enige opties. Onthoud dat het altijd het beste is om te diversifiëren door te investeren in twee of meer verschillende wijnbedrijven.

Heb je nog vragen over de beste wijnvoorraden?

Wijnaandelen zijn slechts één manier om in deze opwindende markt te investeren. Vint biedt een meer directe mogelijkheid om rechtstreeks in goede wijn te investeren. Bezoek onze website om toegang te krijgen en te investeren in wijn.

Vint is geen geregistreerd beleggingsadviseur. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden, u mag dergelijke informatie of ander materiaal niet opvatten als juridisch, fiscaal, investerings-, financieel of ander advies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.