Welke tonen van sieraden passen zich beter aan je huid?

Uncategorized

Rose Gold heeft een moment, maar past het echt? Moet je krijgen dat je die ketting krijgt waar je van houdt in goud of geel goud? Dat zijn de dilemma’s bij het online kopen van zilveren sieraden, waar je niet voor een spiegel staat.

De Sieraden Designer Charlotte Blakeney bracht 16 jaar door met werken als make-upkunstenaar in foto’s van foto’s voor de beste mode-tijdschriften over de hele wereld, dus hij begrijpt het beter dan iemand hoe te helpen vrouwen gelijk aan de kleuren op hun huidtint.

Welke metalen toon past zich beter aan je huid?

Eerlijke huid met rode tonen “Blijf weg van Rose Gold, want het zal de roze toon op je huid accentueren,” zegt Blakeney. “Zilver ziet er zo vers uit in een zeer bleke huid, vooral degenen die ook bleek of blond haar hebben.”

Fair met bleke tinten “Ik ben geen grote fan van 18kt goud in een zeer bleke huid. In plaats daarvan zou ik naar een goud van 9kt of 14kt goud of wit gaan om een ​​zeer mooie huid te behouden die stralend was en niet gepast. La Plata Het is ook erg verrassend in zeer lichte huidtinten. “

Huid enigszins gebruind, olijf of mediterraan “Je bent echt gezegend in de metalen afdeling. Als geluk dat ik het zou hebben, kun je bijna elk metaal en juweel gebruiken en het eruit zien.”

Arabisch, Afrikaans eerlijk en Afrikaans donkere Afrikaanse “Lucky You: Elk metal is opvallend, hoewel zilver een beetje verloren kan gaan op de donkere huid, vooral in de vorm van fijne sieraden. Goud komt echt in de schaduw van darmen .

Zuidoost-huid Aziatische “Ik hou van klassiek goud op de Aziatische huid. Rose Gold haalt ook een zachtheid naar deze huidtint.”

Is er een type huid of type dat letterlijk alle soorten metaal draagt? “Honey, warme-gekleurde huidtinten kunnen echt een prachtig roze metaal, geel of wit goud, zilver gebruiken. Dit omvat het volledige spectrum van olijfhuidtonen tot een donkere Afrikaanse huid”.

Hoeveel komt haarkleur in het spel, als het helemaal is?

“Alles maakt deel uit van het kleurenspectrum, dus het speelt een zeer belangrijke rol. Vaak hebben klanten die van blonde naar brunette zijn gegaan of vice versa een re-frisse sieraden nodig hebben en de winkel binnengaan voor nieuwe stukjes sleutel. Blondjes waarnaar ze gaan Donkere tonen, ze kunnen bijvoorbeeld een gouden roos vinden, een goed alternatief voor zilver en goud. De bleke huidtinten die recentelijk blonde zijn gevonden, vonden dat 9kt of 14 kt plotseling er veel opvallender uitziet dan voorheen.

Wat gebeurt er met de oogkleur? “De kleur van de ogen is meer verbonden met de soorten stenen die op de huid worden gebruikt, de kleuren van oranje ogen zijn duizelingwekkend met een mantelsteen. Voor lichte ogen, blauwe stenen of groen, zoals saffieren, topaas of turkoois, zijn ze een novity. De grannetten en de donkerste stenen tegen hazelnoot en bruine ogen zijn erg aantrekkelijk. “

Het was vroeger faux pas om goud met zilver te mengen. Wat is je beste advies om metalen in een enkele look te mengen? “Hem gewoon pijn! Ik hou van het uiterlijk van het mengen van metalen en onze Charlotte-client is ook een geweldige fan van deze look.”Om meer updates en mooie sieraden te krijgen, blijven bezoeken wereldsejuwelen.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.